Intresseanmälan

På Qasaro har vi kollektivavtal för alla våra anställda och 10MSEK ansvarsförsäkring. Vi erbjuder samma städare varje gång och alla våra städare har minst 5 års erfarenhet av hemstäd i Sverige. Vi har inga bindningstider och erbjuder gratis avbokning. Betalning i efterskott och automatiskt RUT-avdrag. Vi har ett konkurenskraftigt erbjudande som utformas utifrån rådande marknadspriser justerat individuellt efter varje kunds krav och behov, bostadens storlek och skick, städfrekvens mm. Skicka en förfrågan eller ring oss så diskuterar vi dina individuella behov. JUST NU: 30% rabatt på provstädning! Rabattkod: AUG30

barnsupporter-foretag-2021-marke
829

  Skicka ett icke bindande offertförfrågan

  Ditt meddelande har skickats!

  Något har gått fel, vänligen försök igen.

  Kontaktinformation

  Denna information kommer att användas för att kontakta dig gällande din förfrågan och behandlas i enlighet med GDPR och rådande lagstiftning för att skydda dina personuppgifter och delas ej med tredje part.

  Information om bostaden /kontoret

  Berätta lite om bostaden  +

  (vänligen ange bostadens/kontorets totala area)  +

  (ange antal badrum i heltal)

  Önskad tjänst

  Hur ofta?

  Det är helt kostnadsfritt att avbryta, avboka eller boka om. Alla priser visas per timme, inklusive MOMS, efter RUT-avdrag.  Har du en Rabattkod?

  Är det något annat du önskar upplyssa oss om?

  Offertförffrågan är inte bindande - vi återkommer inom kort för att diskutera dina behov.

  Tack för ditt meddelande

  Något gick fel, vänligen försök igen. Om du fortsätter se det här meddelandet vänligen kontakta oss på info@qasaro.se eller 08-519 70 500.

  longpic