Om vårt städbolag

Över 15 års erfarenhet

 

Klöver Knekt AB, huvudägare i Qasaro har i över 15 år erbjudit bygg- och städtjänster i Stor-Stockholm. Sedan ett par år tillbaka har dock Klöver Knekt valt att lämna konsumentmarknaden och endast arbeta mot företag i stora projekt. Därmed har städverksamheten knoppats av och tillsammans med en mycket erfaren separat ledningsgrupp och styrelse startades Qasaro AB.

Vi anställer också de allra bästa och mest erfarna städarna på marknaden, de flesta med över 10 års erfarenhet. Till skillnad från många andra städbolag använder vi endast vår egna personal för återkommande hemstädning. För specialiserade tjänster som t.ex. fönsterputs använder vi sammarbetspartners som vi arbetat med under många år och kan garantera deras kvalitet.

Att vi bildats mitt i Covid-pandemin har också gjort att hela städbolaget från grunden kunnat byggas på ett flexibelt, skalbart, miljövänligt och socialt ansvarstagande sätt för att kunna möta kundernas aktuella krav och behov. Vi kan med stort självförtroende också kalla oss själva Sveriges mest digitaliserade städbolag.

Vår affärsidé är enkel...

Att anställa de mest erfarna och professionella städarna på marknaden, erbjuda de bästa villkoren så som fast heltidsanställning, bra ersättning och försäkringar, en professionell och effektiv ledning, digitala verktyg samt miljövänlig städmaterial och -utrustning.

.

Resten följer av sig självt, såsom skinande rena hem, möjligheten för våra kunder att lita på sina städare, hantera sina ärenden både digitalt eller via personlig kontaktperson, alltid ha samma städare via ett socialt ansvarstagande städbolag och till slut det alla vill ha – sinnesro och mer frihet i vardagen.

Vår vision är att ha marknadens mest nöjda kunder.

 

Det kallar vi 100%-nöjdhetsgaranti

Kontakta oss

Våra värderingar

  • Våra anställda i fokus. Vår filosofi bygger på att nöjda medarbetare är nyckeln till nöjda kunder och till det många kunder värderar mest – alltid ha samma, tillförlitliga städare.
  • Miljömedvetenhet, hållbarhet och socialt ansvarstagande: Vi använder oss av Svanenmärkta och miljövänliga städprodukter, reser miljövänligt och skänker 5 kronor för varje städtimme till välgörenhetsorganisationer som arbetar för barn, djur, jämnställdhet och för vårt klimat.
  • Excellens och innovation: Vi erbjuder träning och utbildning till våra anställda för att säkerställa tjänsternas kvalitet och att våra värderingar efterlevs. Vi håller oss också uppdaterade med det senaste både vad gäller digitala lösningar men också material och utrustning så att vi bara tar det bästa till kundernas hem.

Varför anlita oss?

Boka en provstädning. Om vi inte uppfyller dina förväntningar behöver du inte ens betala. Så enkelt är det – för vi vet att vi är bäst.

100% nöjdhetsgaranti
Det är en självklarhet att våra kunder ska känna sig nöjda efter varje städning. Om vi ändå missar något så fixar vi till det så fort som möjligt.
Försäkrat företag & personal
Självklart är alla arbetare försäkrade med FORA och likaså företaget med Trygghansa (upp till 10 miljoner kronor ansvarsförsäkring) om olyckan ändå skulle vara framme.
Erfaren personal
Våra städare är riktiga proffs med mångårig erfarenhet. Självklart genomför vi noggranna bakgrundskontroller och referenstagning av alla städare, utbildar och tränar dem samt erbjuder dem säkra och goda anställningsvillkor.
Fullt uppadaterade

Vare sig det gäller mest miljövänliga och effektiva material, färdsätt, intern administration, processer eller kundkontakt är vi fullt digitaliserade och driver ett aktivt arbete för att minimera vår klimatpåverkan.

Covid-säkrat

Fullt vaccinerat personal! Självklart erbjuder vi alla andra säkerhetsåtgärder så som att hålla avstånd, desinfektera utrustning mellan kunder, använda engångshandskar, ansiktsmask och/eller visir.

Vi förenklar
Du kan nå oss via telefon, mail, mobilapp eller kundportal på hemsidan. Du betalar alltid i efterskott på det sätt som passar dig bäst. Vi sköter all RUT-administration med Skatteverket. För att bara nämna ett fåtal saker…

Alla våra rabatter räknas på ordinarie priser inkl. moms innan RUT-avdrag. Erbjudanderna kan inte kombineras.